La mesura de l’Economia Social i Solidària des de l’àmbit del govern local. El cas de Manlleu i àrea d’influència

Grau en Administració i Direcció d’Empreses, Universitat Central de Catalunya

Carla Díaz Ferrer, 2017

À télécharger : PDF (1,6 Mio)

Résumé :

Coneixem l’impacte de l’economia social i solidària en el nostre municipi? Això és el què es va preguntar l’Ajuntament de Manlleu amb la pretensió de donar suport a aquest tipus d’organització del sistema econòmic i, de retruc, també fou el que va provocar la realització d’aquest treball.

Per conseqüent, els objectius principals són: (1) obtenir els coneixements clau per tal d’entendre aquest tipus d’economia i (2) a partir dels indicadors proposats per un equip d’investigadores de la UVic-UCC, es durà a terme la recerca de les dades necessàries per al càlcul dels mateixos, la qual cosa permetrà acostar-nos a la mesura i avaluació l’economia social i solidària a Manlleu.

D’aquesta manera, l’Ajuntament de Manlleu podrà analitzar la viabilitat del seu projecte i definir de la millor manera com estimular l’ocupació i millorar el teixit de l’economia social de la zona.

Sources :

economiasocial.coop/treballs-universitaris-sobre-el-tercer-sector-leconomia-social-o-les-cooperatives-presentats-en-ledicio-2017-dels-premis-aracoop