II TROBADA INTERNACIONAL DE MUNICIPALISME I ECONOMIA SOLIDÀRIA (I a V)

Inauguració. Ponència: L’experiència d’economia social i solidària de Montreal i Quebec, a càrrec de Béatrice Alain, del Chantier de l’Économie Sociale. Directora General del Global Social Economy Forum – GSEF2016.

L’experiència d’economia social i solidària de París, a càrrec de Fanélie Carrey-Conte, Consellera regional del PSF (Partit Socialista Francès) d’Île-de-France. Exdiputada – ponent de la llei sobre ESS. Tallers Compartint experiències i coneixement, taller Promoció de la innovació i l’emprenedoria social. Amb Fanélie Carrey-Conte, Consellera regional socialista d’Île-de-France.

Presentació de l’informe sobre economies transformadores, a càrrec de Rubèn Suriñach, autor de l’informe, i Álvaro Porro, director executiu d’Altres Economies i de Proximitat de Barcelona Activa. Taula rodona: Cap a una economia plural i transformadora. Amb: Pablo Guerra, Lina Gálvez i Jordi Via.

La contractació pública responsable i l’economia social i solidària, a càrrec de Leire Álvarez, tècnica especialitzada en Contractació Pública Socialmente Responsable i Mercat Social (REAS Euskadi). La contractació pública responsable a l’Ajuntament de Barcelona, a càrrec de Álvaro Porro González, director executiu d’Altres Economies i de Proximitat de Barcelona Activa de l’Ajuntament de Barcelona, i de Francisco Blanco López, director de Coordinació de Contractació Administrativa Gerència de Presidència i Economia de l’Ajuntament de Barcelona.

Taula rodona: Ciutats per la contractació pública responsable. Amb Esther López, Mª Paz Lagares Gaitán, Sergi Campillo i Luis Bentúe Andreu. Clausura institucional, a càrrec de Gerardo Pisarello, Primer tinent d’alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona, i Jordi Via, comissionat d’Economia Cooperativa, Social i Solidària i Consum de l’Ajuntament de Barcelona.